Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celero-nivová příloha)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 309 kJ /
791 kcal
Bílkoviny22,27 g
– z toho živočišné bílkoviny22,27 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky74,00 g
– nasycené35,70 g
– nenasycené35,85 g
–– mononenasycené28,53 g
–– polynenasycené7,32 g
––– omega 32,27 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 179 mg
Sodík 647 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy8,93 g
– cukry8,93 g
––– laktóza8,93 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
půlka půlka většího celeru Celer bulva čerstvá
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
100 g 100 g Nivy (může být i Gorgonzola nebo jiný podobný sýr) Gorgonzola 100 g
200 ml 200 ml smetany 12% Smetana kravská sladká 12% 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.