Nutriční hodnoty (Celero-nivová příloha)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 309 kJ / 791 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,27 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,27 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 74,00 g |
| – nasycené | 35,70 g |
| – nenasycené | 35,85 g |
| –– mononenasycené | 28,53 g |
| –– polynenasycené | 7,32 g |
| ––– omega 3 | 2,27 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 179 mg |
| Sodík | 647 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 8,93 g |
| – cukry | 8,93 g |
| ––– laktóza | 8,93 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| půlka půlka většího celeru | Celer bulva čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 100 g 100 g Nivy (může být i Gorgonzola nebo jiný podobný sýr) | Gorgonzola | 100 g |
| 200 ml 200 ml smetany 12% | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |