Nutriční hodnoty (Celero-nivová příloha)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 309 kJ / 791 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,27 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,27 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 74,00 g |
– nasycené | 35,70 g |
– nenasycené | 35,85 g |
–– mononenasycené | 28,53 g |
–– polynenasycené | 7,32 g |
––– omega 3 | 2,27 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 179 mg |
Sodík | 647 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 8,93 g |
– cukry | 8,93 g |
––– laktóza | 8,93 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
půlka půlka většího celeru | Celer bulva čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
100 g 100 g Nivy (může být i Gorgonzola nebo jiný podobný sýr) | Gorgonzola | 100 g |
200 ml 200 ml smetany 12% | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |