Nutriční hodnoty (Lečo s vařenými bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 872 kJ / 1 165 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 96,82 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 87,64 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,18 g |
| Tuky | 56,12 g |
| – nasycené | 23,46 g |
| – nenasycené | 25,58 g |
| –– mononenasycené | 13,68 g |
| –– polynenasycené | 11,90 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 12,48 g |
| Cholesterol | 1,09 g |
| Sodík | 4,13 g |
| Sůl | 9,43 g |
| Sacharidy | 61,80 g |
| – cukry | 42,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 ks 2 ks žluté papriky | Paprika žlutá čerstvá | 300 g |
| 2 ks 2 ks bílé papriky | Paprika bílá čerstvá | 240 g |
| 4 4 větší rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| lžíce lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
| 2 2 bílé cibule | Cibule čerstvá | |
| 2 nožky 2 nožky ostřejší klobásy | Klobása | 440 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |