Nutriční hodnoty (Bezlepkové jablečné knedlíčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 268 kJ / 303 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 1,26 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,26 g | 
| Tuky | 1,09 g | 
| – nasycené | 0,37 g | 
| – nenasycené | 0,48 g | 
| –– mononenasycené | 0,04 g | 
| –– polynenasycené | 0,44 g | 
| ––– omega 3 | 0,08 g | 
| Vláknina | 7,95 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 31 mg | 
| Sůl | 0,16 g | 
| Sacharidy | 68,10 g | 
| – cukry | 51,75 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 2 2 střední jablka | Jablko čerstvé | 300 g | 
| 1 PL 1 PL vanilkový puding | Puding v prášku | 15 g | 
| BL mouka Schar mix | Mouka rýžová hladká | |
| rýžová mouka | Mouka rýžová hladká | |
| 1 PL 1 PL vanilkového cukru (nejlépe domácí) | Cukr vanilkový | 25 g | 
| 1/2 KL 1/2 KL prášku do pečiva | Kypřící prášek | 2 g |