Nutriční hodnoty (Bezlepkové jablečné knedlíčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 268 kJ / 303 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,26 g |
Tuky | 1,09 g |
– nasycené | 0,37 g |
– nenasycené | 0,48 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,44 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 7,95 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 31 mg |
Sůl | 0,16 g |
Sacharidy | 68,10 g |
– cukry | 51,75 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 střední jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
1 PL 1 PL vanilkový puding | Puding v prášku | 15 g |
BL mouka Schar mix | Mouka rýžová hladká | |
rýžová mouka | Mouka rýžová hladká | |
1 PL 1 PL vanilkového cukru (nejlépe domácí) | Cukr vanilkový | 25 g |
1/2 KL 1/2 KL prášku do pečiva | Kypřící prášek | 2 g |