Nutriční hodnoty (Jáhlovo-šmakounové šišky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 3 827 kJ / 915 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 45,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,50 g |
| Tuky | 12,76 g |
| – nasycené | 2,54 g |
| – nenasycené | 7,25 g |
| –– mononenasycené | 3,54 g |
| –– polynenasycené | 3,71 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 11,00 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 335 mg |
| Sůl | 0,82 g |
| Sacharidy | 149,30 g |
| – cukry | 7,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g (1/2 balíčku) šmakouna (použila jsem švestkový se skořicí, ale příchuť je na vás, klidně i natural) | Šmakoun | 100 g |
| 100 g 100 g jahel | Jáhly | 100 g |
| cca 100 g 100 g mouky (použila jsem celozrnnou špaldovou, hodí se ale i jiná alternativa, například rýžová) | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |