Nutriční hodnoty (Vepřové kostky s hořčicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 775 kJ / 902 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 106,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,30 g |
| Tuky | 31,58 g |
| – nasycené | 6,01 g |
| – nenasycené | 19,37 g |
| –– mononenasycené | 15,30 g |
| –– polynenasycené | 4,06 g |
| ––– omega 3 | 0,72 g |
| Vláknina | 14,72 g |
| Cholesterol | 325 mg |
| Sodík | 628 mg |
| Sůl | 1,40 g |
| Sacharidy | 43,90 g |
| – cukry | 14,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové plece | Vepřová plec | 500 g |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 2 lžičky 2 lžičky sladké papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
| 2 lžíce 2 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
| vývar (nebo 0,5 kostky masového bujonu) | Vývar masový | |
| olej (nebo sádlo) | Olej řepkový | |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý |