Nutriční hodnoty (Treska ve slanině s hráškovo-bramborovou kaší)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 763 kJ / 421 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,00 g |
| Tuky | 3,25 g |
| – nasycené | 1,66 g |
| – nenasycené | 1,30 g |
| –– mononenasycené | 0,88 g |
| –– polynenasycené | 0,42 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 18,40 g |
| Cholesterol | 9 mg |
| Sodík | 84 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 67,75 g |
| – cukry | 19,75 g |
| ––– laktóza | 7,35 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 filety z tresky | Treska filet | |
| 8 plátků 8 plátků anglické slaniny | Anglická slanina | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| kmín | Kmín | |
| 4 4 větší brambory | Brambor zimní | 200 g |
| 200 g 200 g mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | 200 g |
| kousek kousek másla | Máslo kravské | |
| 150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
| několik několik čerstvých lístků koriandru | Koriandr semena |