Nutriční hodnoty (Hovězí roládky s celerem, kapií a květákovou rýží)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 903 kJ / 216 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,15 g |
Tuky | 13,07 g |
– nasycené | 1,02 g |
– nenasycené | 11,35 g |
–– mononenasycené | 8,01 g |
–– polynenasycené | 3,34 g |
––– omega 3 | 1,01 g |
Vláknina | 11,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 75 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 18,75 g |
– cukry | 11,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 hovězí plátky ze zadního | Hovězí kýta | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1/2 1/2 cukety | Cuketa čerstvá | 50 g |
1 lžička 1 lžička hořčice (na pomazání masa) | Hořčice plnotučná | 5 g |
2 špalíčky 2 špalíčky celeru | Celer bulva čerstvá | |
4 kousky 4 kousky červené kapie | Paprika červená čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
1/2 1/2 středně velkého květáku | Květák čerstvý | |
1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
3 plátky 3 plátky oravské slaniny nebo podobné slaniny | Špek | |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
sůl | Sůl mořská |