Nutriční hodnoty (Hovězí roládky s celerem, kapií a květákovou rýží)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 903 kJ / 216 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,15 g |
| Tuky | 13,07 g |
| – nasycené | 1,02 g |
| – nenasycené | 11,35 g |
| –– mononenasycené | 8,01 g |
| –– polynenasycené | 3,34 g |
| ––– omega 3 | 1,01 g |
| Vláknina | 11,70 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 75 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 18,75 g |
| – cukry | 11,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 hovězí plátky ze zadního | Hovězí kýta | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1/2 1/2 cukety | Cuketa čerstvá | 50 g |
| 1 lžička 1 lžička hořčice (na pomazání masa) | Hořčice plnotučná | 5 g |
| 2 špalíčky 2 špalíčky celeru | Celer bulva čerstvá | |
| 4 kousky 4 kousky červené kapie | Paprika červená čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| 1/2 1/2 středně velkého květáku | Květák čerstvý | |
| 1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| 3 plátky 3 plátky oravské slaniny nebo podobné slaniny | Špek | |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| sůl | Sůl mořská |