Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tříbarevný salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie3 989 kJ /
953 kcal
Bílkoviny28,68 g
– z toho živočišné bílkoviny21,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,01 g
Tuky78,29 g
– nasycené23,63 g
– nenasycené51,89 g
–– mononenasycené37,53 g
–– polynenasycené14,36 g
––– omega 33,93 g
Vláknina9,14 g
Cholesterol 107 mg
Sodík 2,07 g
Sůl5,02 g
Sacharidy28,95 g
– cukry16,92 g
––– laktóza1,43 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g rukoly Rukola čerstvá 200 g
10 10 rajčat v oleji Rajčata červená sušená v oleji
100 g 100 g Nivy (nebo gorgonzoly) Niva 50% t. v s. 100 g
4 lžíce 4 lžíce oleje (nejlépe olivového) Olej řepkový 44 ml
1 lžička 1 lžička medu nebo javorového sirupu Med nepasterovaný 18 g
1 lžička 1 lžička tahini pasty Tahini 5 g
šťávu z 1/2 šťávu z 1/2 citronu Citrón čerstvý 45 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.