Nutriční hodnoty (Hrnková buchta s povidly)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 23 643 kJ / 5 651 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 100,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,22 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 57,66 g |
| Tuky | 169,11 g |
| – nasycené | 20,36 g |
| – nenasycené | 132,39 g |
| –– mononenasycené | 91,95 g |
| –– polynenasycené | 40,44 g |
| ––– omega 3 | 10,89 g |
| Vláknina | 15,40 g |
| Cholesterol | 1,05 g |
| Sodík | 625 mg |
| Sůl | 2,05 g |
| Sacharidy | 923,65 g |
| – cukry | 537,25 g |
| ––– laktóza | 12,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrnky 2 hrnky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukr krupice | Cukr bílý | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 0,5 hrnku 0,5 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 2 2 tvarohy | Tvaroh polotučný | |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 vanilkový pudinkový prášek | Puding v prášku | 40 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| mléko dle potřeby | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| povidla | Povidla |