Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Žemlovka z jitrnic se zelím)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 416 kJ /
577 kcal
Bílkoviny45,22 g
– z toho živočišné bílkoviny43,26 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,96 g
Tuky31,96 g
– nasycené13,75 g
– nenasycené13,20 g
–– mononenasycené11,06 g
–– polynenasycené2,15 g
––– omega 30,12 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 584 mg
Sodík 1,25 g
Sůl3,02 g
Sacharidy25,40 g
– cukry19,80 g
––– laktóza11,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 chlebíčková veka Veka
menší hlávka zelí Zelí bílé čerstvé
3 3 jitrnice Jitrnice
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
100 g 100 g plátkového sýra Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
kečup Kečup sladký
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
drcený kmín Kmín mletý
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.