Nutriční hodnoty (Jáhly s mrkví, kedlubnem a tofu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 327 kJ / 795 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,81 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,68 g |
Tuky | 25,80 g |
– nasycené | 10,63 g |
– nenasycené | 14,33 g |
–– mononenasycené | 7,32 g |
–– polynenasycené | 7,01 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 15,08 g |
Cholesterol | 41 mg |
Sodík | 92 mg |
Sůl | 0,29 g |
Sacharidy | 100,72 g |
– cukry | 37,22 g |
––– laktóza | 3,82 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
80 g 80 g jáhel | Jáhly | 80 g |
2 2 mrkve - nejlépe karotky | Mrkev čerstvá | |
1 1 větší kedluben | Kedluben čerstvý | 180 g |
2 2 polévkové lžíce másla | Máslo kravské | 2 g |
2 lžičky 2 lžičky třtinového cukru | Cukr třtinový | 24 g |
2 lžičky 2 lžičky ume octa | Ocet lihový | 10 ml |
1 lžička 1 lžička koření na grilovanou zeleninu | Provensálské koření | 5 g |
100 ml 100 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
120 g 120 g uzeného tofu | Tofu uzené | 120 g |
bylinky podle chuti | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská |