Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kváskový estonský skořicový kringel)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 508 kJ /
2 033 kcal
Bílkoviny45,62 g
– z toho živočišné bílkoviny11,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny33,87 g
Tuky83,93 g
– nasycené47,87 g
– nenasycené31,79 g
–– mononenasycené26,17 g
–– polynenasycené5,62 g
––– omega 30,44 g
Vláknina12,25 g
Cholesterol 391 mg
Sodík 179 mg
Sůl0,29 g
Sacharidy267,79 g
– cukry66,54 g
––– laktóza4,32 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké mouky (já jsem dala napůl pšeničnou a rýžovou) Mouka pšeničná hladká 250 g
80 ml 80 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 80 ml
40 g 40 g kvásku (měla jsem žitný) Kvásek pšeničný 40 ml
30 g 30 g kakaového másla (rozpustit) Máslo kakaové 30 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 PL 1 PL třtinového cukru Cukr třtinový 12 g
špetka špetka soli Sůl mořská
50 g 50 g másla (změklé v pokojové teplotě) Máslo kravské 50 g
3 KL 3 KL mleté skořice Skořice ceylonská mletá 15 g
3 PL 3 PL agáve nebo jiné sladidlo Sirup agávový 45 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.