Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový guláš s játry)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 489 kJ /
2 507 kcal
Bílkoviny157,15 g
– z toho živočišné bílkoviny153,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,45 g
Tuky193,75 g
– nasycené75,45 g
– nenasycené98,17 g
–– mononenasycené81,38 g
–– polynenasycené16,79 g
––– omega 30,49 g
Vláknina11,72 g
Cholesterol 1,02 g
Sodík 4,54 g
Sůl11,20 g
Sacharidy31,30 g
– cukry9,95 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g vepřového plecka Vepřová plec 200 g
200 g 200 g vepřové kýty Vepřová kýta 200 g
200 g 200 g bůčku Vepřový bok 200 g
200 g 200 g vepřová jatra Játra vepřová 200 g
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
drcený kmín Kmín mletý
červená mletá paprika Paprika červená sušená
1 lžíce 1 lžíce gulášového koření Koření Argentina 15 g
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 15 g
majoránka Majoránka sušená
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.