Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s mletým masem a se sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 10 043 kJ / 2 400 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 144,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 119,38 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,70 g |
| Tuky | 103,89 g |
| – nasycené | 40,90 g |
| – nenasycené | 56,27 g |
| –– mononenasycené | 44,22 g |
| –– polynenasycené | 12,05 g |
| ––– omega 3 | 0,54 g |
| Vláknina | 36,46 g |
| Cholesterol | 345 mg |
| Sodík | 2,23 g |
| Sůl | 5,23 g |
| Sacharidy | 207,18 g |
| – cukry | 33,56 g |
| ––– laktóza | 11,38 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vařených brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 500 g 500 g mletého masa (mix) | Vepřový ořez | 500 g |
| 2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku (i víc) | Česnek čerstvý | 14 g |
| 150-200 g 150-200 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 175 g |
| 1 lžíce 1 lžíce kečupu | Kečup sladký | 15 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce majoránky | Majoránka sušená | 20 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| olej | Olej řepkový |