Nutriční hodnoty (Česneková kolena na zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 401 kJ / 335 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,83 g |
| Tuky | 1,15 g |
| – nasycené | 0,48 g |
| – nenasycené | 0,48 g |
| –– mononenasycené | 0,10 g |
| –– polynenasycené | 0,38 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 34,30 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 50 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 64,05 g |
| – cukry | 17,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vepřová kolena | Vepřové koleno bez kosti | |
| 3-4 3-4 cibule | Cibule čerstvá | 245 g |
| 2 2 celé hlavičky česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
| kmín (dost) | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| kyselé zelí | Zelí bílé kvašené | |
| 4 dcl 4 dcl vody | Voda | 400 ml |