Nutriční hodnoty (Česneková kolena na zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 401 kJ / 335 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,83 g |
Tuky | 1,15 g |
– nasycené | 0,48 g |
– nenasycené | 0,48 g |
–– mononenasycené | 0,10 g |
–– polynenasycené | 0,38 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 34,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 50 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 64,05 g |
– cukry | 17,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vepřová kolena | Vepřové koleno bez kosti | |
3-4 3-4 cibule | Cibule čerstvá | 245 g |
2 2 celé hlavičky česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
kmín (dost) | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
kyselé zelí | Zelí bílé kvašené | |
4 dcl 4 dcl vody | Voda | 400 ml |