Nutriční hodnoty (Vepřové plátky s bylinkovým sýrem na žampionech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 881 kJ / 450 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 23,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,42 g |
| Tuky | 36,03 g |
| – nasycené | 22,61 g |
| – nenasycené | 11,81 g |
| –– mononenasycené | 10,20 g |
| –– polynenasycené | 1,61 g |
| ––– omega 3 | 0,50 g |
| Vláknina | 0,98 g |
| Cholesterol | 86 mg |
| Sodík | 71 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 7,50 g |
| – cukry | 5,54 g |
| ––– laktóza | 5,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vepřové plátky z kýty nebo plece | Vepřová kýta | |
| 100 g 100 g čerstvého sýru např Lučiny | Sýr hrudkový kravský | 100 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 4 4 sušená rajčata | Dužina červeného rajčete sušená | |
| 4 4 žampiony | Žampion čerstvý | |
| 100 ml 100 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
| kopr | Kopr nať čerstvý | |
| petrželku | Petržel nať čerstvá | |
| pažitku | Pažitka čerstvá | |
| bazalku co máte rádi | Bazalka čerstvá | |
| koření na steaky | Koření Argentina | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| olej nebo sádlo | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| chilli | Chilli paprička sušená |