Nutriční hodnoty (Katalánské brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 850 kJ / 681 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 18,01 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,01 g | 
| Tuky | 1,16 g | 
| – nasycené | 0,15 g | 
| – nenasycené | 0,15 g | 
| –– mononenasycené | 0,06 g | 
| –– polynenasycené | 0,09 g | 
| ––– omega 3 | 0,08 g | 
| Vláknina | 27,35 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 60 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 139,35 g | 
| – cukry | 16,25 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 750 g 750 g brambor uvařených ve slupce | Brambor zimní | 750 g | 
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g | 
| 2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g | 
| čerstvá petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
| olej | Olej řepkový | |
| pažitka na posypání | Pažitka čerstvá | |
| strouhaný tvrdý sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |