Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špenát z medvědího česneku s výpečky z vepřové plece)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie5 645 kJ /
1 349 kcal
Bílkoviny148,77 g
– z toho živočišné bílkoviny132,45 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,32 g
Tuky57,12 g
– nasycené21,71 g
– nenasycené26,81 g
–– mononenasycené21,44 g
–– polynenasycené5,37 g
––– omega 30,26 g
Vláknina30,29 g
Cholesterol 472 mg
Sodík 395 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy49,53 g
– cukry14,14 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g listů medvědího česneku Česnek medvědí čerstvý 300 g
200 ml 200 ml šťávy odebrané z podušených výpečků
100 ml 100 ml smetany (mléka nebo vývaru) Smetana kravská sladká 12% 100 ml
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
sůl (podle potřeby) Sůl mořská
650 g 650 g vepřové plece Vepřová plec 650 g
350 ml 350 ml vody Voda 350 ml
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
6 stroužků 6 stroužků česneku Česnek čerstvý 42 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky celého kmínu Kmín 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky sladké mleté papriky Paprika červená sušená 0.5 g
1 špetka 1 špetka mletého pepře Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.