Nutriční hodnoty (Špenát z medvědího česneku s výpečky z vepřové plece)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 5 645 kJ / 1 349 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 148,77 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 132,45 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,32 g |
Tuky | 57,12 g |
– nasycené | 21,71 g |
– nenasycené | 26,81 g |
–– mononenasycené | 21,44 g |
–– polynenasycené | 5,37 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 30,29 g |
Cholesterol | 472 mg |
Sodík | 395 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 49,53 g |
– cukry | 14,14 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g listů medvědího česneku | Česnek medvědí čerstvý | 300 g |
200 ml 200 ml šťávy odebrané z podušených výpečků | ||
100 ml 100 ml smetany (mléka nebo vývaru) | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
sůl (podle potřeby) | Sůl mořská | |
650 g 650 g vepřové plece | Vepřová plec | 650 g |
350 ml 350 ml vody | Voda | 350 ml |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky celého kmínu | Kmín | 2.5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 0.5 g |
1 špetka 1 špetka mletého pepře | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |