Nutriční hodnoty (Panenka s portskou švestkovou (povidlovou) omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 931 kJ / 223 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,89 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,89 g |
Tuky | 0,32 g |
– nasycené | 0,13 g |
– nenasycené | 0,26 g |
–– mononenasycené | 0,10 g |
–– polynenasycené | 0,16 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 3,68 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 17,20 g |
– cukry | 16,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
vepřová očištěná panenka | Vepřová panenka | |
1 PL 1 PL švestkových povidel | Povidla | 23 g |
1 PL 1 PL zredukovaného silného hovězího vývaru nebo hotové demi glace | Vývar hovězí | |
100 ml 100 ml portského vína | Víno portské | 100 ml |
1 KL 1 KL drceného jalovce | Jalovec sušený | 5 g |
pár snítek snítek čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový |