Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Panenka s portskou švestkovou (povidlovou) omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie931 kJ /
223 kcal
Bílkoviny0,89 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,89 g
Tuky0,32 g
– nasycené0,13 g
– nenasycené0,26 g
–– mononenasycené0,10 g
–– polynenasycené0,16 g
––– omega 30,00 g
Vláknina3,68 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy17,20 g
– cukry16,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
vepřová očištěná panenka Vepřová panenka
1 PL 1 PL švestkových povidel Povidla 23 g
1 PL 1 PL zredukovaného silného hovězího vývaru nebo hotové demi glace Vývar hovězí
100 ml 100 ml portského vína Víno portské 100 ml
1 KL 1 KL drceného jalovce Jalovec sušený 5 g
pár snítek snítek čerstvého tymiánu Tymián čerstvý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.