Nutriční hodnoty (Panenka s portskou švestkovou (povidlovou) omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 931 kJ / 223 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,89 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,89 g |
| Tuky | 0,32 g |
| – nasycené | 0,13 g |
| – nenasycené | 0,26 g |
| –– mononenasycené | 0,10 g |
| –– polynenasycené | 0,16 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 3,68 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 17,20 g |
| – cukry | 16,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| vepřová očištěná panenka | Vepřová panenka | |
| 1 PL 1 PL švestkových povidel | Povidla | 23 g |
| 1 PL 1 PL zredukovaného silného hovězího vývaru nebo hotové demi glace | Vývar hovězí | |
| 100 ml 100 ml portského vína | Víno portské | 100 ml |
| 1 KL 1 KL drceného jalovce | Jalovec sušený | 5 g |
| pár snítek snítek čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový |