Nutriční hodnoty (Zapečená bageta se žampionovými vejci, slaninou a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 325 kJ / 317 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 26,04 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g | 
| Tuky | 22,68 g | 
| – nasycené | 5,46 g | 
| – nenasycené | 10,50 g | 
| –– mononenasycené | 8,40 g | 
| –– polynenasycené | 2,10 g | 
| ––– omega 3 | 0,08 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 777 mg | 
| Sodík | 298 mg | 
| Sůl | 0,63 g | 
| Sacharidy | 2,10 g | 
| – cukry | 0,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 2 2 bagety k dopečení | Bageta pšeničná | |
| plátky plátky anglické slaniny | Anglická slanina | |
| 1 1 větší žampion | Žampion čerstvý | |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g | 
| 1 1 cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| pažitka nebo petrželka | Pažitka čerstvá | |
| špetka špetka sušeného česneku | Česnek sušený | |
| tvrdý strouhaný sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej nebo máslo | Olej řepkový | 
 
	