Nutriční hodnoty (Quinoa s fetou a avokádem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 452 kJ / 586 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,18 g |
| Tuky | 8,55 g |
| – nasycené | 1,10 g |
| – nenasycené | 7,13 g |
| –– mononenasycené | 2,51 g |
| –– polynenasycené | 4,61 g |
| ––– omega 3 | 0,56 g |
| Vláknina | 22,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 8 mg |
| Sůl | 0,02 g |
| Sacharidy | 93,00 g |
| – cukry | 7,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g quinoi v suchém stavu | Quinoa | 150 g |
| 1 1 zralé avokádo | Avokádo čerstvé | |
| 1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
| kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
| feta | Sýr feta | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |