Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Křenová omáčka s hovězím masem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

30. 11. 2014 23:43

Suroviny pro 6

6

Nutriční hodnoty

Energie4 646 kJ / 1 110 kcal
Bílkoviny181,93 g
Tuky24,98 g
Vláknina25,77 g
Cholesterol 382 mg
Sodík 892 mg
Sůl1,91 g
Sacharidy26,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

http://hratkyspekaci.blogspot.com/2014/11/p-margin...

Receptů na křenovou omáčku je tu spousta, ale nepotkala jsem žádnou ochucenou zakysanou smetanou (u nás doma tak ochucujeme snad všechny smetanové omáčky). Takže přidávám recept, jak ji dělávám já. Je to něco jiného, a snad se nikdo neurazí, o trochu lehčího na žaludek.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Veronika.Hrozna

8. 1. 2019 20:11

casino: Masíčko z dobrého hovězího vývaru se zeleninou, je ke křenové omáčce je to nejlepší, co může být! Podle mne !

casino

9. 10. 2017 21:58

hosta:
jj, máte recht:yes: Také to tak děláme:
K omáčce maso do vroucí vody:yes::yes:
Na polévku maso do studené vody:yes::yes::yes:

No, asi bych se měl autorce omluvit...
To zatahování má logiku:yes:
Omlouvám se:-K

hosta

9. 10. 2017 21:35

casino: taky mne to napadlo:-). Já když chci maso na omáčku, neopékám, ale dávám až do vroucí vody, aby se trošku zatáhlo a tolik nevyvařilo.

casino

9. 10. 2017 21:08

No, já mít falešnou svíci či nízký roštěnec natož z mladého býka, tak bych pro takové maso našel smysluplnější kuchyňské využití...:-)
K podobným máčkám se u nás využívá vařené hovězí (zpravidla přední) z polívky :-)
***
K receptu:
ad. 1, 2
Furt dumám, proč se maso "zatahuje" aby se posléze hodiny vařilo ve vývaru... :-O

Jaroslav

9. 10. 2017 19:04

Hovězí jsem použil z mladého býka hereford, nízký roštěnec z domácího chovu omáčka podle receptu ale dodělané hodinu v papiňáku v osolené vodě přidané 6ks celého pepře, 4ks nového koření, 2ks bobkového listu, jedna sladká smetana a jedna zakyslá z jíškou cibule na másle povařené rozmixované křen použitý čerství ze zahrady. Daly jsme to s kolínkama a bylo to famózní.<3

Lorencs

1. 12. 2014 08:26

:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: křenová omáčka s hovězím křenová omačka s hovězím masem hovězí maso s křenovou omáčkou křenová omáčka video recepty křenová omáčka video krenova omacka křenová omáčka z vývaru krenova omacka s masem omačky křenova hovezi v krenove omacce recept křenová omáčka video krenova omacka z hoveziho masa hovězí křenová omáčka domácí křenová omáčka křenová omáčka+video křenová omáčka videa křenová omáčka z hovězim masem hovězí maso v křenové omáčce hovězí přední s křenovou omáčkou hovězí s křenovou omáčkou

Suroviny: svíčková falešná, mrkev, celer, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, nať petrželová, sůl, olej, cibule, máslo, mouka, vývar, smetana zakysaná, smetana na vaření, křen, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Křenová omáčka s hovězím masem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rv0k