Nutriční hodnoty (Tmavá treska se slunečnicovou krustou na pórkovo-cuketovém lůžku a bramborové kaši)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 486 kJ / 355 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 58,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
| Tuky | 9,25 g |
| – nasycené | 4,74 g |
| – nenasycené | 3,10 g |
| –– mononenasycené | 2,22 g |
| –– polynenasycené | 0,88 g |
| ––– omega 3 | 0,38 g |
| Vláknina | 3,00 g |
| Cholesterol | 220 mg |
| Sodík | 230 mg |
| Sůl | 0,56 g |
| Sacharidy | 7,30 g |
| – cukry | 5,80 g |
| ––– laktóza | 2,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g filetů z tresky | Treska filet | 300 g |
| 60 60 g pórku na tenká kolečka | Pórek čerstvý | |
| 150 g 150 g mladé cukety na tenké proužky | Cuketa čerstvá | 150 g |
| 2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce cottage sýru | Cottage | 30 g |
| slunečnice dle potřeby | Slunečnicová semínka loupaná | |
| přepuštěné máslo | Ghí | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| sůl | Sůl mořská |