Nutriční hodnoty (Pitipanna (vraž do pánve))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 358 kJ / 86 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,45 g |
| Tuky | 0,42 g |
| – nasycené | 0,14 g |
| – nenasycené | 0,14 g |
| –– mononenasycené | 0,07 g |
| –– polynenasycené | 0,07 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 10,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 14 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 15,75 g |
| – cukry | 10,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| syrové brambory dle počtu osob | Brambor zimní | |
| 2-3 2-3 cibule | Cibule čerstvá | 175 g |
| zbytky pečeného masa nebo měkký salám | Vepřová plec | |
| naložená červená řepa | Červená řepa čerstvá | |
| vejce dle počtu osob | Vejce slepičí | |
| kečup | Kečup sladký | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř (nemusí být) | Pepř černý | |
| olej nebo tuk z pečení | Olej řepkový |