Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Přírodní pikantní vepřový plátek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie952 kJ /
227 kcal
Bílkoviny1,32 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,32 g
Tuky22,06 g
– nasycené1,51 g
– nenasycené19,59 g
–– mononenasycené13,86 g
–– polynenasycené5,73 g
––– omega 31,80 g
Vláknina0,98 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 886 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy5,80 g
– cukry2,64 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 plátky 3 plátky vepřového masa Vepřová kýta
1 řapík 1 řapík celeru Celer bulva čerstvá 500 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
1 lžička 1 lžička sušeného zázvoru Zázvor sušený 5 g
1 stroužek 1 stroužek utřeného česneku Česnek čerstvý 7 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky cukru Cukr bílý 2.5 g
1 lžička 1 lžička pikantní hořčice Hořčice dijonská 5 g
chilli podle chuti Chilli paprička sušená
petrželka Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
tuk na opečení Margarín
hladká mouka poprášení masa Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.