Nutriční hodnoty (Přírodní pikantní vepřový plátek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 952 kJ / 227 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,32 g |
Tuky | 22,06 g |
– nasycené | 1,51 g |
– nenasycené | 19,59 g |
–– mononenasycené | 13,86 g |
–– polynenasycené | 5,73 g |
––– omega 3 | 1,80 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 886 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 5,80 g |
– cukry | 2,64 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 plátky 3 plátky vepřového masa | Vepřová kýta | |
1 řapík 1 řapík celeru | Celer bulva čerstvá | 500 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
1 lžička 1 lžička sušeného zázvoru | Zázvor sušený | 5 g |
1 stroužek 1 stroužek utřeného česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky cukru | Cukr bílý | 2.5 g |
1 lžička 1 lžička pikantní hořčice | Hořčice dijonská | 5 g |
chilli podle chuti | Chilli paprička sušená | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
tuk na opečení | Margarín | |
hladká mouka poprášení masa | Mouka pšeničná hladká |