Nutriční hodnoty (Přírodní pikantní vepřový plátek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 952 kJ / 227 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,32 g |
| Tuky | 22,06 g |
| – nasycené | 1,51 g |
| – nenasycené | 19,59 g |
| –– mononenasycené | 13,86 g |
| –– polynenasycené | 5,73 g |
| ––– omega 3 | 1,80 g |
| Vláknina | 0,98 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 886 mg |
| Sůl | 2,10 g |
| Sacharidy | 5,80 g |
| – cukry | 2,64 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 plátky 3 plátky vepřového masa | Vepřová kýta | |
| 1 řapík 1 řapík celeru | Celer bulva čerstvá | 500 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
| 1 lžička 1 lžička sušeného zázvoru | Zázvor sušený | 5 g |
| 1 stroužek 1 stroužek utřeného česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky cukru | Cukr bílý | 2.5 g |
| 1 lžička 1 lžička pikantní hořčice | Hořčice dijonská | 5 g |
| chilli podle chuti | Chilli paprička sušená | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| tuk na opečení | Margarín | |
| hladká mouka poprášení masa | Mouka pšeničná hladká |