Nutriční hodnoty (Jablkové muffiny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
| Energie | 14 423 kJ / 3 447 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 83,29 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 57,25 g |
| Tuky | 32,91 g |
| – nasycené | 7,73 g |
| – nenasycené | 16,22 g |
| –– mononenasycené | 9,32 g |
| –– polynenasycené | 6,90 g |
| ––– omega 3 | 0,57 g |
| Vláknina | 28,00 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 441 mg |
| Sůl | 1,59 g |
| Sacharidy | 629,20 g |
| – cukry | 269,67 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g strouhaných jablek | Jablko čerstvé | 500 g |
| 150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
| 350 g 350 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 350 g |
| 200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 100 ml 100 ml rumu | Rum | 100 ml |
| 1 hrst 1 hrst rozinek | Rozinky | 50 g |