Nutriční hodnoty (Jablkové muffiny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 423 kJ / 3 447 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,29 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 57,25 g |
Tuky | 32,91 g |
– nasycené | 7,73 g |
– nenasycené | 16,22 g |
–– mononenasycené | 9,32 g |
–– polynenasycené | 6,90 g |
––– omega 3 | 0,57 g |
Vláknina | 28,00 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 441 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 629,20 g |
– cukry | 269,67 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g strouhaných jablek | Jablko čerstvé | 500 g |
150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
350 g 350 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 350 g |
200 g 200 g cukru | Cukr bílý | 200 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 dl 1 dl rumu | Rum | 100 ml |
hrst hrst rozinek | Rozinky |