Nutriční hodnoty (Šlehačkovo - ořechové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 15 669 kJ / 3 745 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 46,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g |
| Tuky | 246,64 g |
| – nasycené | 112,56 g |
| – nenasycené | 109,20 g |
| –– mononenasycené | 56,34 g |
| –– polynenasycené | 52,86 g |
| ––– omega 3 | 9,11 g |
| Vláknina | 10,20 g |
| Cholesterol | 1,54 g |
| Sodík | 950 mg |
| Sůl | 2,34 g |
| Sacharidy | 299,50 g |
| – cukry | 184,30 g |
| ––– laktóza | 15,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 140 g 140 g cukru moučka | Cukr bílý | 140 g |
| 140 g 140 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 140 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 500 ml 500 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 500 ml |
| 100 g 100 g mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 100 g |
| 1 lžíce 1 lžíce cukru moučka (není nutné) | Cukr bílý | 25 g |
| čerstvé jahody (nebo jiné ovoce) | Jahody čerstvé |