Nutriční hodnoty (Tuňákový předkrm)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 843 kJ / 441 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 18,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
| Tuky | 37,50 g |
| – nasycené | 11,25 g |
| – nenasycené | 23,38 g |
| –– mononenasycené | 9,40 g |
| –– polynenasycené | 13,98 g |
| ––– omega 3 | 0,34 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 81 mg |
| Sodík | 875 mg |
| Sůl | 2,15 g |
| Sacharidy | 7,15 g |
| – cukry | 7,00 g |
| ––– laktóza | 6,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| konzerva tuňáka v oleji | Tuňák ve vlastní šťávě | |
| 1/2 kelímku 1/2 kelímku pomazánkového másla | Pomazánka mléčná | 75 g |
| 2 lžíce 2 lžíce majonézy | Majonéza | 30 g |
| 50 g 50 g strouhaného sýru třeba Gouda | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
| lžička lžička hořčice | Hořčice plnotučná | |
| pár kapek kapek citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| pažitka - tou nešetříme | Pažitka čerstvá | |
| tenké plátky plátky okurek | Okurka salátová čerstvá | |
| vejce na tvrdo | Vejce slepičí | |
| ředkvičky atd. | Ředkvička čerstvá | |
| rajčátka | Rajče červené čerstvé |