Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Roštěná na okurkách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie7 139 kJ /
1 706 kcal
Bílkoviny34,48 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,98 g
Tuky87,17 g
– nasycené42,06 g
– nenasycené42,81 g
–– mononenasycené36,40 g
–– polynenasycené6,40 g
––– omega 30,35 g
Vláknina11,45 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,61 g
Sůl4,00 g
Sacharidy191,40 g
– cukry9,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky hovězí roštěné Hovězí roštěnec
100 g 100 g uzené slaniny Špek 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 15 g
250 g 250 g tarhoni Těstoviny pšeničné 250 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
1 lžička 1 lžička sladké mleté papriky Paprika červená sušená 1 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
sterilované okurky Okurka polní zavařená
bujón Bujón hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.