Nutriční hodnoty (Roštěná na okurkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 7 139 kJ / 1 706 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,98 g |
| Tuky | 87,17 g |
| – nasycené | 42,06 g |
| – nenasycené | 42,81 g |
| –– mononenasycené | 36,40 g |
| –– polynenasycené | 6,40 g |
| ––– omega 3 | 0,35 g |
| Vláknina | 11,45 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,61 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 191,40 g |
| – cukry | 9,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky hovězí roštěné | Hovězí roštěnec | |
| 100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| 250 g 250 g tarhoni | Těstoviny pšeničné | 250 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| 1 lžička 1 lžička sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
| bujón | Bujón hovězí |