Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vajíčková pomazánka s mrkví)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie4 416 kJ /
1 056 kcal
Bílkoviny61,32 g
– z toho živočišné bílkoviny52,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,60 g
Tuky71,84 g
– nasycené20,70 g
– nenasycené38,42 g
–– mononenasycené20,91 g
–– polynenasycené17,51 g
––– omega 30,45 g
Vláknina23,95 g
Cholesterol 1,11 g
Sodík 1,50 g
Sůl3,34 g
Sacharidy28,95 g
– cukry18,50 g
––– laktóza8,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 řapík 1 řapík celeru Celer bulva čerstvá 500 g
1 kousek 1 kousek másla Máslo kravské 25 g
200 g 200 g pomazánkového másla Pomazánka mléčná 200 g
2 lžíce 2 lžíce majonézy Majonéza 30 g
1 lžička 1 lžička hořčice Hořčice plnotučná 5 g
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
sůl (dle chuti) Sůl mořská
mletý pepř (dle chuti) Pepř černý mletý
pažitka (na podávání) Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.