Nutriční hodnoty (Vajíčková pomazánka s mrkví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 416 kJ / 1 056 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,60 g |
| Tuky | 71,84 g |
| – nasycené | 20,70 g |
| – nenasycené | 38,42 g |
| –– mononenasycené | 20,91 g |
| –– polynenasycené | 17,51 g |
| ––– omega 3 | 0,45 g |
| Vláknina | 23,95 g |
| Cholesterol | 1,11 g |
| Sodík | 1,50 g |
| Sůl | 3,34 g |
| Sacharidy | 28,95 g |
| – cukry | 18,50 g |
| ––– laktóza | 8,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 řapík 1 řapík celeru | Celer bulva čerstvá | 500 g |
| 20 g 20 g másla | Máslo kravské | 20 g |
| 200 g 200 g pomazánkového másla | Pomazánka mléčná | 200 g |
| 2 lžíce 2 lžíce majonézy | Majonéza | 30 g |
| 1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| pažitka | Pažitka čerstvá |