Nutriční hodnoty (Bůček momofuku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 15 284 kJ / 3 653 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 145,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 145,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 297,00 g |
| – nasycené | 77,30 g |
| – nenasycené | 156,50 g |
| –– mononenasycené | 127,70 g |
| –– polynenasycené | 28,80 g |
| ––– omega 3 | 1,30 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 460 mg |
| Sodík | 24,59 g |
| Sůl | 61,00 g |
| Sacharidy | 100,00 g |
| – cukry | 100,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřového bůčku bez kosti a kůže | Vepřový bok | 1000 g |
| 4 lžíce 4 lžíce cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 4 lžíce 4 lžíce soli | Sůl mořská | 60 g |