Nutriční hodnoty (Jablečný koláč s drobenkou (bez vajec))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 940 kJ / 3 810 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 74,39 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 31,89 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 42,50 g |
| Tuky | 94,03 g |
| – nasycené | 34,70 g |
| – nenasycené | 55,53 g |
| –– mononenasycené | 39,13 g |
| –– polynenasycené | 16,40 g |
| ––– omega 3 | 1,12 g |
| Vláknina | 12,75 g |
| Cholesterol | 99 mg |
| Sodík | 399 mg |
| Sůl | 1,59 g |
| Sacharidy | 660,14 g |
| – cukry | 348,79 g |
| ––– laktóza | 15,29 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
| 100 g 100 g rozpuštěné hery | Margarín | 100 g |
| 200 g 200 g cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 1 balení 1 balení měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| jablka | Jablko čerstvé | |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 125 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku cukru | Cukr bílý | 125 g |