Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šestibarevný okurkový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 193 kJ /
285 kcal
Bílkoviny6,44 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,44 g
Tuky10,78 g
– nasycené1,56 g
– nenasycené8,94 g
–– mononenasycené7,35 g
–– polynenasycené1,59 g
––– omega 30,01 g
Vláknina24,63 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 61 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy28,83 g
– cukry25,94 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 salátové okurky – překrojíme podélně na polovinu a příčně na plátky Okurka salátová čerstvá
6 6 oranžových cherry rajčat překrájíme na poloviny, podélně Rajčata cherry 180 g
6 6 žlutých cherry rajčat překrájíme na čtvrtiny Rajčata cherry 180 g
6 6 červených cherry rajčat překrájíme podélně na poloviny Rajčata cherry 180 g
1 1 větší rajče rozčtvrtíme a napříč nakrájíme na plátky Rajče červené čerstvé 60 g
1/2 1/2 červené cibule nakrájíme na měsíčky Cibule červená čerstvá 34.5 g
2 lžičky 2 lžičky olivového oleje Olej olivový 10 ml
1 lžičku 1 lžičku červeného vinného octa Ocet vinný červený 5 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.