Nutriční hodnoty (Šestibarevný okurkový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 193 kJ / 285 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,44 g |
Tuky | 10,78 g |
– nasycené | 1,56 g |
– nenasycené | 8,94 g |
–– mononenasycené | 7,35 g |
–– polynenasycené | 1,59 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 24,63 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 61 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 28,83 g |
– cukry | 25,94 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 salátové okurky – překrojíme podélně na polovinu a příčně na plátky | Okurka salátová čerstvá | |
6 6 oranžových cherry rajčat překrájíme na poloviny, podélně | Rajčata cherry | 180 g |
6 6 žlutých cherry rajčat překrájíme na čtvrtiny | Rajčata cherry | 180 g |
6 6 červených cherry rajčat překrájíme podélně na poloviny | Rajčata cherry | 180 g |
1 1 větší rajče rozčtvrtíme a napříč nakrájíme na plátky | Rajče červené čerstvé | 60 g |
1/2 1/2 červené cibule nakrájíme na měsíčky | Cibule červená čerstvá | 34.5 g |
2 lžičky 2 lžičky olivového oleje | Olej olivový | 10 ml |
1 lžičku 1 lžičku červeného vinného octa | Ocet vinný červený | 5 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |