Nutriční hodnoty (Šestibarevný okurkový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 193 kJ / 285 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,44 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,44 g |
| Tuky | 10,78 g |
| – nasycené | 1,56 g |
| – nenasycené | 8,94 g |
| –– mononenasycené | 7,35 g |
| –– polynenasycené | 1,59 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 24,63 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 61 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 28,83 g |
| – cukry | 25,94 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 salátové okurky – překrojíme podélně na polovinu a příčně na plátky | Okurka salátová čerstvá | |
| 6 6 oranžových cherry rajčat překrájíme na poloviny, podélně | Rajčata cherry | 180 g |
| 6 6 žlutých cherry rajčat překrájíme na čtvrtiny | Rajčata cherry | 180 g |
| 6 6 červených cherry rajčat překrájíme podélně na poloviny | Rajčata cherry | 180 g |
| 1 1 větší rajče rozčtvrtíme a napříč nakrájíme na plátky | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| 1/2 1/2 červené cibule nakrájíme na měsíčky | Cibule červená čerstvá | 34.5 g |
| 2 lžičky 2 lžičky olivového oleje | Olej olivový | 10 ml |
| 1 lžičku 1 lžičku červeného vinného octa | Ocet vinný červený | 5 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |