Nutriční hodnoty (Punčová roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 009 kJ / 1 914 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 40,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,75 g |
| Tuky | 69,44 g |
| – nasycené | 11,72 g |
| – nenasycené | 43,55 g |
| –– mononenasycené | 14,97 g |
| –– polynenasycené | 28,58 g |
| ––– omega 3 | 3,92 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 411 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 249,65 g |
| – cukry | 134,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 70 g 70 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 70 g |
| 70 g 70 g cukru krupice | Cukr bílý | 70 g |
| 150 g 150 g piškotů | Piškoty | 150 g |
| 50 g 50 g mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 50 g |
| 2 lžíce 2 lžíce džemu | Džem ze směsi ovoce | 30 g |
| 200 ml 200 ml červeného punče (nebo nahradíme 150 ml ovocné šťávy, džusu nebo sirupu trochu ředěného vodou + 5 lžic rumu) | ||
| rozinky | Rozinky | |
| kandované ovoce (nemusí být) | Citron kandovaný |