Nutriční hodnoty (Pikantní vepřová kýta s česnekem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 963 kJ / 1 425 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 203,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 201,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,30 g |
| Tuky | 55,60 g |
| – nasycené | 24,70 g |
| – nenasycené | 25,16 g |
| –– mononenasycené | 20,30 g |
| –– polynenasycené | 4,86 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 0,60 g |
| Cholesterol | 470 mg |
| Sodík | 3,60 g |
| Sůl | 8,60 g |
| Sacharidy | 27,60 g |
| – cukry | 14,00 g |
| ––– laktóza | 13,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
| 600 g 600 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 600 g |
| 150 g 150 g šunky | Šunka vepřová vařená | 150 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| česnek dle chuti | Česnek čerstvý | |
| boloňská omáčka | ||
| mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| cibulová nať | Cibulka jarní nať čerstvá |