Nutriční hodnoty (Džem z černého rybízu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 050 kJ / 490 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,00 g |
| Tuky | 2,00 g |
| – nasycené | 0,40 g |
| – nenasycené | 1,00 g |
| –– mononenasycené | 0,30 g |
| –– polynenasycené | 0,70 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 54,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 40 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 80,00 g |
| – cukry | 55,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1000 g 1000 g černého rybízu | Rybíz černý čerstvý | 1000 g |
| extra želírovací cukr 2:1 | Cukr želírovací | |
| trochu trochu kyseliny citrónové | E330 - Kyselina citronová |