Nutriční hodnoty (Kuřecí křidýlka podle Viktora Preisse)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 428 kJ / 102 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,40 g |
| Tuky | 0,20 g |
| – nasycené | 0,04 g |
| – nenasycené | 0,16 g |
| –– mononenasycené | 0,04 g |
| –– polynenasycené | 0,12 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 1,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 810 mg |
| Sůl | 1,40 g |
| Sacharidy | 23,00 g |
| – cukry | 14,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 12 12 kuřecích křídel | Kuře křídlo | |
| sůl | Sůl mořská | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| 4 lžíce 4 lžíce kečupu | Kečup sladký | 60 ml |
| 1 lžička 1 lžička chilli koření (lze vynechat) | Chilli paprička mletá | 5 g |
| šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
| slunečnicový olej | Olej slunečnicový |