Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Skopové maso a Ia Dárius)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 110 kJ /
265 kcal
Bílkoviny2,96 g
– z toho živočišné bílkoviny0,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,82 g
Tuky17,33 g
– nasycené10,73 g
– nenasycené5,84 g
–– mononenasycené5,24 g
–– polynenasycené0,60 g
––– omega 30,10 g
Vláknina9,42 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 1,66 g
Sůl4,20 g
Sacharidy20,64 g
– cukry6,92 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg skopového masa (nebo jakékoliv jiné maso) Jehněčí kýta
3 tobolky 3 tobolky kardamomu Kardamom prášek
1 1 zeleninový bujón Bujón zeleninový
1 1 paprička (zelená kozí nožka)
1/2 lžičky 1/2 lžičky data masala
1/2 lžíčky 1/2 lžíčky tandori masala (nebo tika masala) Tandoori masala 2.5 g
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
5 kuliček 5 kuliček zeleného pepře Pepř zelený
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1/2 1/2 cibule Cibule čerstvá 35 g
snítka snítka pažitky, zelené petržele a celeru Petržel kořenová čerstvá
1 1 citron Citrón čerstvý 90 g
1 1 celá skořice Skořice ceylonská
1/2 lžíčky 1/2 lžíčky soli Sůl mořská 4 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
3 sáčky 3 sáčky předvařené rýže Rýže předvařená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.