Nutriční hodnoty (Salát z červeného zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 002 kJ / 957 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,49 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,49 g |
| Tuky | 34,43 g |
| – nasycené | 5,22 g |
| – nenasycené | 28,89 g |
| –– mononenasycené | 23,74 g |
| –– polynenasycené | 5,14 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 35,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 483 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 123,22 g |
| – cukry | 119,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 hlávky 1/2 hlávky červeného zelí | Zelí červené čerstvé | 1500 g |
| 1/2 1/2 cibule (nemusí být) | Cibule čerstvá | 35 g |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| 1 lžička 1 lžička medu (nebo podle chuti moučkový cukr) | Med nepasterovaný | 18 g |
| sůl (podle chuti) | Sůl mořská | |
| 1 lžíce 1 lžíce jablečného octa (podle chuti) | Ocet jablečný | 15 ml |
| 1 1 lahůdková cibulka (na dozdobení) | Cibulka jarní čerstvá |