Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborová tarhoňa s klobásou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie6 924 kJ /
1 655 kcal
Bílkoviny81,38 g
– z toho živočišné bílkoviny42,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny39,38 g
Tuky24,67 g
– nasycené13,07 g
– nenasycené9,87 g
–– mononenasycené3,43 g
–– polynenasycené6,44 g
––– omega 30,32 g
Vláknina20,89 g
Cholesterol 210 mg
Sodík 5,82 g
Sůl14,00 g
Sacharidy267,60 g
– cukry15,30 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g tarhoňe (nebo těstovinová rýže) Těstoviny pšeničné 250 g
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 zarovnané lžíce sádla Sádlo vepřové
1/2 1/2 rajčete Rajče červené čerstvé 30 g
1/2 1/2 zelené papriky Paprika zelená čerstvá
300 g 300 g kvalitní klobásy Klobása 300 g
400 g 400 g brambor Brambor zimní 400 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
1 lžička 1 lžička mleté červené papriky Paprika červená sušená 1 g
mletý pepř podle chuti Pepř černý mletý
750 ml 750 ml horké vody Voda 750 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.