Nutriční hodnoty (Bramborová tarhoňa s klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 6 924 kJ / 1 655 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 42,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 39,38 g |
Tuky | 24,67 g |
– nasycené | 13,07 g |
– nenasycené | 9,87 g |
–– mononenasycené | 3,43 g |
–– polynenasycené | 6,44 g |
––– omega 3 | 0,32 g |
Vláknina | 20,89 g |
Cholesterol | 210 mg |
Sodík | 5,82 g |
Sůl | 14,00 g |
Sacharidy | 267,60 g |
– cukry | 15,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g tarhoňe (nebo těstovinová rýže) | Těstoviny pšeničné | 250 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 zarovnané lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
1/2 1/2 rajčete | Rajče červené čerstvé | 30 g |
1/2 1/2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
300 g 300 g kvalitní klobásy | Klobása | 300 g |
400 g 400 g brambor | Brambor zimní | 400 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
1 lžička 1 lžička mleté červené papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
mletý pepř podle chuti | Pepř černý mletý | |
750 ml 750 ml horké vody | Voda | 750 ml |