Nutriční hodnoty (Kachní prsa na tymiánu s balzamikovou redukcí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 171 kJ / 519 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,57 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,01 g |
| Tuky | 12,20 g |
| – nasycené | 6,70 g |
| – nenasycené | 5,40 g |
| –– mononenasycené | 3,00 g |
| –– polynenasycené | 2,40 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 30 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 99,71 g |
| – cukry | 56,65 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 ks 4 ks kachní prsa | Kachna prso s kůží | |
| svazek svazek čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 300 ml 300 ml silného drůbežího vývaru | Vývar kuřecí | 300 ml |
| 100 ml 100 ml balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 100 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |