Nutriční hodnoty (Rarášci s hříbky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 4 597 kJ / 1 099 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 99,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 92,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g |
| Tuky | 40,06 g |
| – nasycené | 11,40 g |
| – nenasycené | 22,62 g |
| –– mononenasycené | 17,77 g |
| –– polynenasycené | 4,85 g |
| ––– omega 3 | 1,00 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 445 mg |
| Sodík | 574 mg |
| Sůl | 2,11 g |
| Sacharidy | 77,28 g |
| – cukry | 2,58 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 400 g |
| 250 g 250 g tvrdších hříbků | Hřib čerstvý | 250 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce worcesteru | Worcestrová omáčka | 30 ml |
| 5 lžic 5 lžic Solamylu | Bramborový škrob | 75 g |
| 1 plátek 1 plátek másla o síle 1,5 cm | Máslo kravské | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř (podle potřeby) | Pepř černý mletý | |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| lístky lístky petrželky na posypání | Petržel nať čerstvá |