Nutriční hodnoty (Tatarkové kuře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 770 kJ / 423 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,95 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,05 g |
| Tuky | 43,13 g |
| – nasycené | 7,46 g |
| – nenasycené | 32,29 g |
| –– mononenasycené | 11,03 g |
| –– polynenasycené | 21,26 g |
| ––– omega 3 | 0,64 g |
| Vláknina | 2,85 g |
| Cholesterol | 72 mg |
| Sodík | 735 mg |
| Sůl | 1,84 g |
| Sacharidy | 4,28 g |
| – cukry | 1,43 g |
| ––– laktóza | 1,43 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
| 3 lžíce 3 lžíce tatarské omáčky | Tatarská omáčka | 45 g |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 37.5 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce pikantní hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
| velká cibule | Cibule čerstvá | |
| koření na kuře | Grilovací koření | |
| sůl | Sůl mořská |