Nutriční hodnoty (Kachní prsa na pánvi se švestkovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 567 kJ / 375 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,65 g |
| Tuky | 0,49 g |
| – nasycené | 0,12 g |
| – nenasycené | 0,35 g |
| –– mononenasycené | 0,06 g |
| –– polynenasycené | 0,29 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 7,85 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 18 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 60,35 g |
| – cukry | 25,75 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 ks 2 ks kachních prsou s kůží | Kachna prso s kůží | |
| špetka špetka drceného barevného pepře | Pepř barevný | |
| špetka špetka drceného kmínu | Kmín mletý | |
| hrubozrnná sůl | Sůl mořská | |
| 2 - 3 PL 2 - 3 PL švestkových povidel | Povidla | 57.5 g |
| 1,5 dl 1,5 dl červeného vína | Víno bílé suché | 150 ml |
| 1 1 a půl KL třtinového cukru | Cukr třtinový | |
| 4 4 větší brambory | Brambor zimní | 200 g |
| 2 snítky 2 snítky rozmarýnu | Rozmarýn sušený |