Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře à la bažant

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

26. 2. 2015 10:24

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota5 208 kJ / 1 245 kcal
Bílkoviny7,71 g
Tuky126,84 g
Vláknina4,64 g
Cholesterol105 mg
Sodík2 413 mg
Sůl6,00 g
Sacharidy15,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Takovýmto způsobem připravujeme doma i bažanty nebo divoké kachny.

Našla jsem tu dva recepty, které jsou hodně podobné ( původně jsem chtěla přidat pouze fotky ), ala já připravuji jinak základ ( myslím, že se to chuťově určitě vyplatí ), tak dávám i moji verzi.

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Líba

21. 11. 2017 06:24

Díky za dobrý tip , zkusím v neděli. Já si vaření plánuji na týden, ušetří to spoustu času!!!:-D

1974andrea

8. 3. 2015 19:38

jan.alois:To se k tomu nebaští, to je jiná úprava;-)

jan.alois

7. 3. 2015 17:29

A co červené zelí ,to je kde ?

Dana61

5. 3. 2015 13:29

moc bych si pochutnala:yes::-D je to velká dobrota:-p;-)

Ivana Ch

4. 3. 2015 05:25

1974andrea:To si piš že chutnalo, a hooodně moc. Už ho mám vytištěný, brzo budu opakovat. Recept jsem poslala neteři, čekám co mě napíše.

1974andrea

3. 3. 2015 22:04

aknel1:U nás k tomu jedině bramborový;-) Díky za zprávu:-K

Ivana Ch:Ivčo, snad chutnalo i u vás:-)

aknel1

2. 3. 2015 11:39

Uvařila jsem v neděli k obědu. Moc nám to chutnalo, pro velký úspěch brzy zopakuju. Bramborovy knedlík se k tomuhle kuřeti báječně hodí. Díky za recept.

Ivana Ch

2. 3. 2015 11:27

1974andrea:Tak kuřátko v neděli nakonec nebylo, mužský chtěli řízky, dneska už tady ale voní z trouby.

1974andrea

2. 3. 2015 09:50

Olga Urvalkova:Oli, tak to jsem moc ráda, díky za zprávu:-K Jak už tu psala Drahuška o čerstvém rozmarýnu, tak je samozřejmě lepší, ale zrovna jsem ho buhužel neměla;-)

Olga Urvalkova

2. 3. 2015 09:30

Tak v neděli nám chutnalo:-K
Dala jsem domácí bobkový list a čerstvý rozmarýn, pořádně anglické slaniny a bylo to s chlupatým knedlíkem moc dobré:-)):-))

1974andrea

27. 2. 2015 18:00

novelis:Ať chutná ;-) Díky:-K

novelis

27. 2. 2015 14:33

Už je kuře naporcované a čeká na pekáči ... Díky za inspiraci na dnešní večeři.:yes: Posílám bod.

1974andrea

26. 2. 2015 22:28

Ivana Ch:Je mi to jasné Ivčo. Já mám pořád něčím narvané mrazáky, jsem hroznej křeček:-D, takže prostě vždycky něco vyndám a pak vymýšlím, co s tím;-)

Ivana Ch

26. 2. 2015 20:14

1974andrea:Víš já toho u nás moc nekoupím, musím mít vymyšlený jídelníček abych vždy v sobotu nakoupila ve městě potřebné suroviny na celý týden dopředu. Zítra bude vepřová na paprice, v sobotu frankfurtská a v neděli kuře podle tebe.

Danca

26. 2. 2015 19:41

Andrej, "bažantí" kuře dělám hooodně podobně, i ten základ, jen štávičku nechávám přírodní. Přemýšlím ale o tom, že tu zahuštěnou taky zkusím, vypadá mňamózně!!:-p:-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Další recepty

Tématické fráze: kure a la bazant kuře ala bažant kuře jako bažant kuře a la bažant recept bažant recept recept kuře ala bažant vepřové ala bažant kuře alla bažant recept na kuře alá bažant kure ala bazant recept recepty kuře ala bažant a la bažant kuře recepty bazant recepty kuře ale bažant recept kuře a la bažant kuře a la bažant recepty pečené kuře a la bažant pečené kuře ala bažant s s kari kořením recepty kuře

Suroviny: kuře, slanina, cibule, bobkový list, koření nové koření, jalovec, rozmarýn, máslo, mouka hladká, sůl

TopRecepty.cz

Kuře à la bažant

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zEz8