Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Obyčejná domácí zelňačka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie18 636 kJ /
4 454 kcal
Bílkoviny303,36 g
– z toho živočišné bílkoviny278,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,46 g
Tuky308,43 g
– nasycené130,62 g
– nenasycené168,35 g
–– mononenasycené128,44 g
–– polynenasycené39,91 g
––– omega 30,44 g
Vláknina43,42 g
Cholesterol 1,33 g
Sodík 15,92 g
Sůl38,70 g
Sacharidy97,20 g
– cukry47,26 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg domácí kyselé zelí Zelí bílé kvašené 1000 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
3 3 brambory Brambor zimní 150 g
300 g 300 g vepřového plecka Vepřová plec 300 g
400 g 400 g vepřového karé Vepřová kotleta bez kosti 400 g
100 g 100 g čerstvých hub Hřib čerstvý 100 g
50 50 g sušených hub Houby sušené směs
300 g 300 g uzeného kolena Vepřové koleno bez kosti uzené 300 g
500 g 500 g domácí uzené klobásy Klobása 500 g
200 g 200 g domácí uzené slaniny Špek 200 g
3 3 PL domácího vepřového sádla Sádlo vepřové
10 kuliček 10 kuliček celého pepře Pepř černý
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
2 2 feferonky nebo chilli papričky Chilli paprička čerstvá
paprika červená mletá Paprika červená čerstvá
sůl, mletý pepř, cukr Cukr bílý
majoránka Majoránka sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.