Nutriční hodnoty (Kuře zahalené rajčátky s kapary)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 743 kJ / 417 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,21 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,33 g |
Tuky | 35,37 g |
– nasycené | 17,41 g |
– nenasycené | 17,63 g |
–– mononenasycené | 15,65 g |
–– polynenasycené | 1,98 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 4,43 g |
Cholesterol | 77 mg |
Sodík | 386 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 13,90 g |
– cukry | 3,96 g |
––– laktóza | 0,24 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 250 g kuřecího stehenního řízku | Kuře prso | |
1 1 bílá cibule | Cibule čerstvá | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
4 lžíce 4 lžíce krájených rajčat v tomatové šťávě | Rajče červené čerstvé | 60 g |
3 lžičky 3 lžičky kapar | Kapary | 15 g |
3 lžíce 3 lžíce bílého vína | Víno bílé suché | 45 ml |
1 lžíce 1 lžíce červeného vinného octa | Ocet vinný červený | 15 ml |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř | Pepř bílý | |
2 špetky 2 špetky sušeného estragonu | Estragon sušený | |
hladkolistá petržel | Petržel kořenová čerstvá |