Nutriční hodnoty (Kuře zahalené rajčátky s kapary)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 743 kJ / 417 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,21 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,33 g |
| Tuky | 35,37 g |
| – nasycené | 17,41 g |
| – nenasycené | 17,63 g |
| –– mononenasycené | 15,65 g |
| –– polynenasycené | 1,98 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 4,43 g |
| Cholesterol | 77 mg |
| Sodík | 386 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 13,90 g |
| – cukry | 3,96 g |
| ––– laktóza | 0,24 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 250 g kuřecího stehenního řízku | Kuře prso | |
| 1 1 bílá cibule | Cibule čerstvá | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
| 4 lžíce 4 lžíce krájených rajčat v tomatové šťávě | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| 3 lžičky 3 lžičky kapar | Kapary | 15 g |
| 3 lžíce 3 lžíce bílého vína | Víno bílé suché | 45 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce červeného vinného octa | Ocet vinný červený | 15 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| 2 špetky 2 špetky sušeného estragonu | Estragon sušený | |
| hladkolistá petržel | Petržel kořenová čerstvá |