Nutriční hodnoty (Těstovinový salát na růžovo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 631 kJ / 2 063 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 120,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 87,55 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 33,11 g |
| Tuky | 99,13 g |
| – nasycené | 17,65 g |
| – nenasycené | 70,49 g |
| –– mononenasycené | 23,43 g |
| –– polynenasycené | 47,06 g |
| ––– omega 3 | 2,08 g |
| Vláknina | 15,38 g |
| Cholesterol | 335 mg |
| Sodík | 1,69 g |
| Sůl | 4,49 g |
| Sacharidy | 164,70 g |
| – cukry | 7,24 g |
| ––– laktóza | 0,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g větších těstovin | Těstoviny pšeničné | 200 g |
| 2 2 menší červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
| 200 g 200 g žampiónů | Žampion čerstvý | 200 g |
| 1 1 větší kuřecí prso | Kuře prso | 350 g |
| 1/2 krabičky 1/2 krabičky rukoly | Rukola čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| 100 ml 100 ml majonézy | Majonéza | 100 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
| 20 g 20 g nastrouhaného parmazánu | Parmezán | 20 g |
| 2 lžičky 2 lžičky vinného octa | Ocet vinný bílý | 10 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky worcesterové omáčky | Worcestrová omáčka | 10 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |