Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelí z dýně hokkaido s křenem a kuřecím masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie493 kJ /
118 kcal
Bílkoviny2,88 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,88 g
Tuky1,15 g
– nasycené0,50 g
– nenasycené0,59 g
–– mononenasycené0,27 g
–– polynenasycené0,32 g
––– omega 30,00 g
Vláknina7,32 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 209 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy21,50 g
– cukry8,72 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 střední dýně hokaido Dýně Hokkaidó čerstvá
1 1 střední cibule Cibule čerstvá 70 g
3 PL 3 PL křenu Křen čerstvý 45 g
1 PL 1 PL zázvoru Zázvor sušený 15 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.