Nutriční hodnoty (Zelí z dýně hokkaido s křenem a kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 493 kJ / 118 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,88 g |
| Tuky | 1,15 g |
| – nasycené | 0,50 g |
| – nenasycené | 0,59 g |
| –– mononenasycené | 0,27 g |
| –– polynenasycené | 0,32 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 7,32 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 209 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 21,50 g |
| – cukry | 8,72 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 střední dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
| 1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 PL 3 PL křenu | Křen čerstvý | 45 g |
| 1 PL 1 PL zázvoru | Zázvor sušený | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový |