Nutriční hodnoty (Tuňákový salát s brokolicí a quinoou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 554 kJ / 1 805 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 171,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 154,10 g |
| Tuky | 29,00 g |
| – nasycené | 5,79 g |
| – nenasycené | 16,63 g |
| –– mononenasycené | 7,45 g |
| –– polynenasycené | 9,18 g |
| ––– omega 3 | 0,33 g |
| Vláknina | 143,75 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 526 mg |
| Sůl | 0,43 g |
| Sacharidy | 142,78 g |
| – cukry | 56,75 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6-7 6-7 větších růžiček brokolice | Brokolice čerstvá | 3250 g |
| 280 280 g konzerva tuňáka ve vlastní šťávě | Tuňák ve vlastní šťávě | |
| 5 lžic 5 lžic quinoi | Quinoa | 75 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| kajenský pepř | Chilli paprička mletá | |
| cherry rajčátka | Rajčata cherry | |
| sůl na případné dochucení | Sůl mořská |