Nutriční hodnoty (Tuňákový salát s brokolicí a quinoou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 554 kJ / 1 805 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 171,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 154,10 g |
Tuky | 29,00 g |
– nasycené | 5,79 g |
– nenasycené | 16,63 g |
–– mononenasycené | 7,45 g |
–– polynenasycené | 9,18 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 143,75 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 526 mg |
Sůl | 0,43 g |
Sacharidy | 142,78 g |
– cukry | 56,75 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6-7 6-7 větších růžiček brokolice | Brokolice čerstvá | 3250 g |
280 280 g konzerva tuňáka ve vlastní šťávě | Tuňák ve vlastní šťávě | |
5 lžic 5 lžic quinoi | Quinoa | 75 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
kajenský pepř | Chilli paprička mletá | |
cherry rajčátka | Rajčata cherry | |
sůl na případné dochucení | Sůl mořská |